God mandag alle sammen! Jeg håper alle hadde en flott helg og er klare for nok en ny uke. Det er hvert fall jeg! Jeg har så lite å blogge om for tiden, men egentlig har jeg skikkelig mye motivasjon. Det er så dumt for jeg opplevde å få flere lesere og kommentarer før, og da var det kjempegøy å blogge! Håper dere vil fortelle hva dere vil se/høre fra meg slik at jeg kan blogge interessant, og slik at dere gir meg jevnlige tilbakemeldinger. Vel vel, over til dette innleggets hovedsak - nemlig litt høstbilder! Ha en fin kveld.Hva synes dere om bildene, og hva vil dere at jeg skal blogge om? :-)

Heisann! I dag hadde jeg ikke skole. Det er egentlig morsomt, siden første skoledag var i går haha. Det var altså for at vi som reiser langt til skolen skulle slippe å møte opp for en samtale med kontaktlærer i 30 minutter, og deretter fyke hjem igjen. I morgen er det skole, og da har jeg samtalen i samme slengen. Snill kontaktlærer! Ja, første skoledag på videregående er over da. Merkelig følelse. Jeg har fått et kjempegodt førsteinntrykk, og liker skolen og de ansatte veldig godt. Det eneste negative er reisen til og fra skolen. Det tar litt tid, men det vender jeg meg nok til ganske fort. Ble litt kjent med to søte jenter i klassen min, så jeg håper at de fortsetter på linjen og i klassen min :-) Hadde vært utrolig koselig!

I nuet sitter jeg i morgenkåpe, blogger og spiser blåbær. Jeg lever opp til bloggbildene hvert fall! Det har vært utrolig deilig med fri selv om skoledagen i går ikke var hard. Jeg merka med en gang at pultene og stolene blir et problem for nakken min, så det får jeg bare se an. Fikk ganske vondt i nakken... Nå som hverdagen er i gang igjen blir det mer ridning! Jeg skal prøve å blogge jevnt og godt om skjønningene. Ha en super dag alle sammen! Stå på. Enten du går på videregående, studerer, jobber etc! Vi blogges siden :-)God kveld! I dag har det ikke vært så fint vær, så jeg har bare slappet av inne. Det er egentlig like greit for i går var jeg flink og trente! Jeg må snart begynne å stå opp tidligere enn klokka tolv også. Så det tenkte jeg å starte med på torsdag. Inntil da skal jeg bare nyte dagene som kommer! 

Jeg vil anbefale en god bok til dere, som jeg synes er skikkelig bra. Det er lenge siden jeg leste den nå, men den er utrolig bra! Boken heter Kidnappet og er skrevet av Christiane Heggan. Jeg anbefaler alle å lese den :-) Den er skikkelig spennende. Det er bare å lese, hehe.

Jeg håper alle har en fin mandagskveld! <3Hei alle der ute! Nå har jeg igjen startet en blogg. Tidligere har jeg skrevet på to (eller tre) andre blogger jeg har blitt lei av. Rett og slett fordi det var altfor mye om meg på bloggen. Altså, det var en blogg som var preget av slike hverdagsinnlegg. Noe jeg ikke liker, eller interesserer meg for når det kommer til mitt liv. Jeg vil blogge om foto og hester. Så derfor startet jeg denne bloggen. Det er nettopp foto og hester denne bloggen kommer til å handle om. Jeg håper dere vil gi meg litt tid, så kommer jeg til å oppdatere bloggen. Jeg er også ute etter å lese deres blogger! Jeg synes det er kjempefint å ha noen faste blogger å lese, så det er bare å legge igjen en kommentar med link til din blogg så skal jeg sjekke den ut :-)

I dag har jeg vært en tur i stallen og ridd en fin tur på to timer etterfulgt av grilling med papsen. Veldig koselig  Været var nydelig, men jeg merker at det er varmt med ridebukse i solen! Velkommen til blogg.no! :)

Dette er det aller første innlegget i din nye blogg. Her vil du finne nyttig informasjon, enten du er ny som blogger eller har blogget før.

Trenger du litt starthjelp finner du våre hjelpesider her: http://faq.blogg.no/, og vår engasjerte supportavdeling er tilgjengelig (nesten) 24/7.

Bloggen
Ønsker du å gjøre den nye bloggen din litt mer personlig anbefaler vi at du fyller ut profilinfo, og velger et design som passer til deg. Vil du bare komme i gang med bloggingen kan du starte et nytt innlegg.

Hashtags
Blogg.no bruker hashtags for å samle innlegg som handler om samme tema. Hashtags gjør det lettere å finne innlegg om akkurat det temaet du søker. Du kan lese mer om hashtags her: http://hashtags.blogg.no/

Andre nyttige sider
Infobloggen: http://info.blogg.no/
Vårt regelverk: http://faq.blogg.no/infosider/retningslinjer.html
Vilkår for bruk (ToS) og integritetspolicy: http://faq.blogg.no/?side=omoss

Nå som du har lest dette innlegget kan du redigere det eller slette det. Vær dog oppmerksom på at det alltid må være minst ett innlegg i bloggen for at den skal fungere - det er for eksempel ikke mulig å redigere designet uten at det finnes innlegg i bloggen.

Når du skal logge inn neste gang kan du gjøre det fra vår forside på http://blogg.no/.

 

Vi håper du vil trives hos oss!

hilsen teamet bak
blogg.no

 

blogg.no | logg inn | hjelp | regelverk | vilkår | om oss | kontakt oss | infobloggen

 


Pernille
Velkommen til min blogg! Her kommer jeg hovedsaklig til å blogge om min hverdag, opplevelser med fôrhestene mine, bilder jeg selv har tatt og mye mer! Håper dere liker bloggen min, og vil legge igjen en kommentar med tilbakemeldinger :-)


Legg meg til som venn
Arkiv


· September 2014 · August 2014 · Juli 2014Kategorier


· Blogg · Foto · Hest · Interiør · SkoleSøk i bloggen
Linker


· blogg.no · Få din egen blogg!DesignDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits