Hva synes du? :-)
Hei alle sammen! Pappa og jeg var ute og lekte litt med Nikita i går. Resultatet kan dere se ovenfor, hehe. Hun ble veldig leken, så det var veldig gøy. De beste øyeblikkene ble selvfølgelig ikke fanget med kameraet, men det får gå. Se så vakker hun er! Jeg tok noen andre naturbilder også, så de tenkte jeg å vise dere til helgen eller slutten av uken. Håper alle sammen har en kjempefin tirsdagskveld. Vi blogges senere!

Hva synes du om bildene? :-)

Tre forskjellige redigeringer. Personlig liker jeg det øverste bildet best. Jeg tenkte bare jeg skulle prøve å ta 'fokus-bilder'. Jeg har fokusert på den mørkeblå steinen. 

Hva synes du? :-)
Jeg bare testet ut kameraet når jeg tok disse bildene, og jeg kunne gjort mye annerledes, men hva synes dere? :-)
Hva synes du om bildene? :-)
Pernille
Velkommen til min blogg! Her kommer jeg hovedsaklig til å blogge om min hverdag, opplevelser med fôrhestene mine, bilder jeg selv har tatt og mye mer! Håper dere liker bloggen min, og vil legge igjen en kommentar med tilbakemeldinger :-)


Legg meg til som venn
Arkiv


· August 2014 · Juli 2014Kategorier


· Blogg · Foto · Hest · Interiør · SkoleSøk i bloggen
Linker


· blogg.no · Få din egen blogg!DesignDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits