Hei igjen dere! Som jeg skrev sist så var jeg i stallen på torsdag. Veldig koselig! Jeg red en lang tur og koste meg. I morgen er det skolestart, så da er det ikke noe mer kos haha.Joda, får håpe det! I dag skal jeg gå tur sammen med pappa. Samme tur som jeg red på torsdag faktisk, men jeg har aldri gått den til fots før. Beklager for dårlig kvalitet på bildene, jeg vet ikke helt hva som skjedde med dem... Nå kommer fôrhesten min hjem snart forresten! Det blir godt. Vi blogges senere! :-) 

Hei igjen dere! I det siste har jeg vært opptatt og nytt den siste tiden av sommerferien, og derav har jeg ikke blogget på lenge. Som jeg skrev i det først innlegget mitt så kom jeg uansett ikke til å vie hele livet mitt til blogging, haha. Jeg føler at bloggen skal være noe gøy, og noe interessant jeg vil bruke tiden min på når jeg føler for det :-) I går var jeg og besøkte fôrhesten min hos føllet hennes. Jeg må helt ærlig si at jeg ble skuffet. Hun har det kjempefint, begge har det kjempefint altså! Men jeg liker ikke det faktum at hun ikke får stell, hun går bare og feiter seg opp på beitet med den "lille" gutten sin. Det er på en måte sånn livet er som mamma i hesteverden, men høvene hennes var blitt lange og jeg har aldri sett så mange fluer på ett sted. De skal stå inne når fluene er på sitt verste! Ikke satt de på fluemaske på hverken frøkna mi eller hestene deres. Så det var litt skuffene... Men igjen - hun storkoser seg med fri (når lillemann ikke er så plagsom haha) Det var skjønt å se henne igjen da! Se på denne skjønne da! Er han ikke søt? Man ser at hun er fostermamma da, haha. Han er traver (moren døde etter fødselen) så han har mye lenger bein enn "mamma".Denne søte pusen ville ikke ha noe annet en maaasse kos, herlig! Beklager for dårlige bilder, men de stod ikke så stille. Det var som sagt masse fluer, og da står de ikke stille. Klandrer dem ikke... ;-) Ha en fin dag alle sammen! 


Hei dere! For en varme det er i Norge for tiden. Det er deilig med ordentlig sommer, men nå kan det godt synke litt på gradestokken synes jeg. Snart skal jeg ta meg et etterlengtet bad sammen med mamma :-) I går red jeg en fin kveldstur til et tjern. Det var kjølig og deilig i skogen, og jeg hadde ikke ridd den turen på lenge så det var deilig! Jeg håper alle sammen husker å kjøle ned dyrene sine, av de som kan kjøles ned. Man må tenke litt annerledes, og legge litt til rette for dyrene sine nå. Ha en fin dag alle sammen! 

Jeg vil minne om at alle bildene på denne bloggen er tatt av meg, bortsett fra bildet i dette innlegget som er av meg. 
Hallo! Nå har jeg kommet meg hjem fra stallen hvor jeg som sagt har sovet :-) Det var veldig koselig - som vanlig! Vi lar alltid hestene få gresse fritt på jordet, de holder seg nemlig alltid (trodde vi...) på eiendommen. De har det så godt, og går aldri utenfor jordet, men i går stakk de over til naboen. Ikke så veldig langt, men nå må vi følge med litt haha! 

Det var utrolig koselig dette året! Jeg sover over i stallen hvert år, men nå var det utrolig fint vær og veldig varmt. Absolutt innafor å sette seg ned i skyggen med en iskald cola! Hestene blir spylt hver dag siden det er så varmt, det er viktig å huske på. 

Hva gjorde du i går? 
Hei! Om ikke så lenge bærer det avgårde til stallen nok en gang. Denne gangen blir jeg over natten. Det skal bli koselig! Det har blitt en sommertradisjon at jeg overnatter i stallen med en venninne. Da sover vi i høyet på låven så det er veldig behagelig. Fôrhesten min er jo ikke hjemme på stallen denne sommeren, hun er på sommerbeite med føllet sitt, men det blir koselig uansett. Vi skal ut på tur med to andre hester, grille, ta bilder og kose oss! Jeg tar med kameraet mitt slik at jeg kan poste bilder på bloggen når jeg kommer hjem i morgen :-) Her er noen bilder av fôrhesten min! Ja, hun er av rasen Islandshest! 
Pernille
Velkommen til min blogg! Her kommer jeg hovedsaklig til å blogge om min hverdag, opplevelser med fôrhestene mine, bilder jeg selv har tatt og mye mer! Håper dere liker bloggen min, og vil legge igjen en kommentar med tilbakemeldinger :-)


Legg meg til som venn
Arkiv


· August 2014 · Juli 2014Kategorier


· Blogg · Ferie · Foto · Hest · Interiør · SkoleSøk i bloggen
Linker


· blogg.no · Få din egen blogg!DesignDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits