Tre forskjellige redigeringer. Personlig liker jeg det øverste bildet best. Jeg tenkte bare jeg skulle prøve å ta 'fokus-bilder'. Jeg har fokusert på den mørkeblå steinen. 

Hva synes du? :-)
Jeg bare testet ut kameraet når jeg tok disse bildene, og jeg kunne gjort mye annerledes, men hva synes dere? :-)


Hei dere! For en varme det er i Norge for tiden. Det er deilig med ordentlig sommer, men nå kan det godt synke litt på gradestokken synes jeg. Snart skal jeg ta meg et etterlengtet bad sammen med mamma :-) I går red jeg en fin kveldstur til et tjern. Det var kjølig og deilig i skogen, og jeg hadde ikke ridd den turen på lenge så det var deilig! Jeg håper alle sammen husker å kjøle ned dyrene sine, av de som kan kjøles ned. Man må tenke litt annerledes, og legge litt til rette for dyrene sine nå. Ha en fin dag alle sammen! 

Jeg vil minne om at alle bildene på denne bloggen er tatt av meg, bortsett fra bildet i dette innlegget som er av meg. 
Hallo! Nå har jeg kommet meg hjem fra stallen hvor jeg som sagt har sovet :-) Det var veldig koselig - som vanlig! Vi lar alltid hestene få gresse fritt på jordet, de holder seg nemlig alltid (trodde vi...) på eiendommen. De har det så godt, og går aldri utenfor jordet, men i går stakk de over til naboen. Ikke så veldig langt, men nå må vi følge med litt haha! 

Det var utrolig koselig dette året! Jeg sover over i stallen hvert år, men nå var det utrolig fint vær og veldig varmt. Absolutt innafor å sette seg ned i skyggen med en iskald cola! Hestene blir spylt hver dag siden det er så varmt, det er viktig å huske på. 

Hva gjorde du i går? 
Hei! Om ikke så lenge bærer det avgårde til stallen nok en gang. Denne gangen blir jeg over natten. Det skal bli koselig! Det har blitt en sommertradisjon at jeg overnatter i stallen med en venninne. Da sover vi i høyet på låven så det er veldig behagelig. Fôrhesten min er jo ikke hjemme på stallen denne sommeren, hun er på sommerbeite med føllet sitt, men det blir koselig uansett. Vi skal ut på tur med to andre hester, grille, ta bilder og kose oss! Jeg tar med kameraet mitt slik at jeg kan poste bilder på bloggen når jeg kommer hjem i morgen :-) Her er noen bilder av fôrhesten min! Ja, hun er av rasen Islandshest! 


Hva synes du om bildene? :-)


Hei alle der ute! Nå har jeg igjen startet en blogg. Tidligere har jeg skrevet på to (eller tre) andre blogger jeg har blitt lei av. Rett og slett fordi det var altfor mye om meg på bloggen. Altså, det var en blogg som var preget av slike hverdagsinnlegg. Noe jeg ikke liker, eller interesserer meg for når det kommer til mitt liv. Jeg vil blogge om foto og hester. Så derfor startet jeg denne bloggen. Det er nettopp foto og hester denne bloggen kommer til å handle om. Jeg håper dere vil gi meg litt tid, så kommer jeg til å oppdatere bloggen. Jeg er også ute etter å lese deres blogger! Jeg synes det er kjempefint å ha noen faste blogger å lese, så det er bare å legge igjen en kommentar med link til din blogg så skal jeg sjekke den ut :-)

I dag har jeg vært en tur i stallen og ridd en fin tur på to timer etterfulgt av grilling med papsen. Veldig koselig  Været var nydelig, men jeg merker at det er varmt med ridebukse i solen! Velkommen til blogg.no! :)

Dette er det aller første innlegget i din nye blogg. Her vil du finne nyttig informasjon, enten du er ny som blogger eller har blogget før.

Trenger du litt starthjelp finner du våre hjelpesider her: http://faq.blogg.no/, og vår engasjerte supportavdeling er tilgjengelig (nesten) 24/7.

Bloggen
Ønsker du å gjøre den nye bloggen din litt mer personlig anbefaler vi at du fyller ut profilinfo, og velger et design som passer til deg. Vil du bare komme i gang med bloggingen kan du starte et nytt innlegg.

Hashtags
Blogg.no bruker hashtags for å samle innlegg som handler om samme tema. Hashtags gjør det lettere å finne innlegg om akkurat det temaet du søker. Du kan lese mer om hashtags her: http://hashtags.blogg.no/

Andre nyttige sider
Infobloggen: http://info.blogg.no/
Vårt regelverk: http://faq.blogg.no/infosider/retningslinjer.html
Vilkår for bruk (ToS) og integritetspolicy: http://faq.blogg.no/?side=omoss

Nå som du har lest dette innlegget kan du redigere det eller slette det. Vær dog oppmerksom på at det alltid må være minst ett innlegg i bloggen for at den skal fungere - det er for eksempel ikke mulig å redigere designet uten at det finnes innlegg i bloggen.

Når du skal logge inn neste gang kan du gjøre det fra vår forside på http://blogg.no/.

 

Vi håper du vil trives hos oss!

hilsen teamet bak
blogg.no

 

blogg.no | logg inn | hjelp | regelverk | vilkår | om oss | kontakt oss | infobloggen

 


Pernille
Velkommen til min blogg! Her kommer jeg hovedsaklig til å blogge om min hverdag, opplevelser med fôrhestene mine, bilder jeg selv har tatt og mye mer! Håper dere liker bloggen min, og vil legge igjen en kommentar med tilbakemeldinger :-)


Legg meg til som venn
Arkiv


· August 2014 · Juli 2014Kategorier


· Blogg · Ferie · Foto · Hest · InteriørSøk i bloggen
Linker


· blogg.no · Få din egen blogg!DesignDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits