Hva synes du? :-)
Hei alle sammen! Pappa og jeg var ute og lekte litt med Nikita i går. Resultatet kan dere se ovenfor, hehe. Hun ble veldig leken, så det var veldig gøy. De beste øyeblikkene ble selvfølgelig ikke fanget med kameraet, men det får gå. Se så vakker hun er! Jeg tok noen andre naturbilder også, så de tenkte jeg å vise dere til helgen eller slutten av uken. Håper alle sammen har en kjempefin tirsdagskveld. Vi blogges senere!

Hva synes du om bildene? :-)

God dag! Jeg håper alle samme har fått en fin start på skoleuken/jobbeuken etc. :-) I skrivende stund skulle jeg egentlig gjort ferdig engelskleksen min, men jeg tar det når jeg har blogget og slappet av litt. Søndager er til for å nytes. Man kan virkelig sove lenge, drikke te, ligge under dynen og se på serier! Det er en herlig følelse. Dagen skal nytes til det fulle. Søsteren min og kjæresten hennes kommer og spiser middag sammen med oss i dag, så det blir koselig! Det blir tidlig kvelden i dag (...også) ettersom jeg tar bussen ganske tidlig til skolen. Jeg tenkte at jeg skulle oppdatere dere i uken som gikk, men jeg fikk aldri helt tid til det. Jeg kom hjem sliten etter skolen, og tenkte at det bare var godt å slappe av da. Jeg kommer nok til å blogge mest i helgene. 

På torsdag så jeg den andre fôrhesten min igjen! Det var så koselig. Ære være han! Dessverre har han sure høver, og litt andre problemer med høvene akkurat nå så han er ikke rideklar enda. Et godt eple og godis fikk han da. Det ble satt pris på :-) Over til overskriften! Leksen min venter på meg... Ha en riktig god dag!


 

Jeg kjørte på med litt neglelakk i stad. Det ble veldig fint. Fargen er fin, og inneholder glitter som er veldig fint i lyset. :-)
Heisann! I dag hadde jeg ikke skole. Det er egentlig morsomt, siden første skoledag var i går haha. Det var altså for at vi som reiser langt til skolen skulle slippe å møte opp for en samtale med kontaktlærer i 30 minutter, og deretter fyke hjem igjen. I morgen er det skole, og da har jeg samtalen i samme slengen. Snill kontaktlærer! Ja, første skoledag på videregående er over da. Merkelig følelse. Jeg har fått et kjempegodt førsteinntrykk, og liker skolen og de ansatte veldig godt. Det eneste negative er reisen til og fra skolen. Det tar litt tid, men det vender jeg meg nok til ganske fort. Ble litt kjent med to søte jenter i klassen min, så jeg håper at de fortsetter på linjen og i klassen min :-) Hadde vært utrolig koselig!

I nuet sitter jeg i morgenkåpe, blogger og spiser blåbær. Jeg lever opp til bloggbildene hvert fall! Det har vært utrolig deilig med fri selv om skoledagen i går ikke var hard. Jeg merka med en gang at pultene og stolene blir et problem for nakken min, så det får jeg bare se an. Fikk ganske vondt i nakken... Nå som hverdagen er i gang igjen blir det mer ridning! Jeg skal prøve å blogge jevnt og godt om skjønningene. Ha en super dag alle sammen! Stå på. Enten du går på videregående, studerer, jobber etc! Vi blogges siden :-)Hei igjen dere! Som jeg skrev sist så var jeg i stallen på torsdag. Veldig koselig! Jeg red en lang tur og koste meg. I morgen er det skolestart, så da er det ikke noe mer kos haha.Joda, får håpe det! I dag skal jeg gå tur sammen med pappa. Samme tur som jeg red på torsdag faktisk, men jeg har aldri gått den til fots før. Beklager for dårlig kvalitet på bildene, jeg vet ikke helt hva som skjedde med dem... Nå kommer fôrhesten min hjem snart forresten! Det blir godt. Vi blogges senere! :-) 

God kveld! I dag har det ikke vært så fint vær, så jeg har bare slappet av inne. Det er egentlig like greit for i går var jeg flink og trente! Jeg må snart begynne å stå opp tidligere enn klokka tolv også. Så det tenkte jeg å starte med på torsdag. Inntil da skal jeg bare nyte dagene som kommer! 

Jeg vil anbefale en god bok til dere, som jeg synes er skikkelig bra. Det er lenge siden jeg leste den nå, men den er utrolig bra! Boken heter Kidnappet og er skrevet av Christiane Heggan. Jeg anbefaler alle å lese den :-) Den er skikkelig spennende. Det er bare å lese, hehe.

Jeg håper alle har en fin mandagskveld! <3

Her er litt av mitt interiør på rommet! Hva synes dere? Har dere noe liknende? :-)

 
Hei igjen dere! I det siste har jeg vært opptatt og nytt den siste tiden av sommerferien, og derav har jeg ikke blogget på lenge. Som jeg skrev i det først innlegget mitt så kom jeg uansett ikke til å vie hele livet mitt til blogging, haha. Jeg føler at bloggen skal være noe gøy, og noe interessant jeg vil bruke tiden min på når jeg føler for det :-) I går var jeg og besøkte fôrhesten min hos føllet hennes. Jeg må helt ærlig si at jeg ble skuffet. Hun har det kjempefint, begge har det kjempefint altså! Men jeg liker ikke det faktum at hun ikke får stell, hun går bare og feiter seg opp på beitet med den "lille" gutten sin. Det er på en måte sånn livet er som mamma i hesteverden, men høvene hennes var blitt lange og jeg har aldri sett så mange fluer på ett sted. De skal stå inne når fluene er på sitt verste! Ikke satt de på fluemaske på hverken frøkna mi eller hestene deres. Så det var litt skuffene... Men igjen - hun storkoser seg med fri (når lillemann ikke er så plagsom haha) Det var skjønt å se henne igjen da! Se på denne skjønne da! Er han ikke søt? Man ser at hun er fostermamma da, haha. Han er traver (moren døde etter fødselen) så han har mye lenger bein enn "mamma".Denne søte pusen ville ikke ha noe annet en maaasse kos, herlig! Beklager for dårlige bilder, men de stod ikke så stille. Det var som sagt masse fluer, og da står de ikke stille. Klandrer dem ikke... ;-) Ha en fin dag alle sammen! 


Pernille
Velkommen til min blogg! Her kommer jeg hovedsaklig til å blogge om min hverdag, opplevelser med fôrhestene mine, bilder jeg selv har tatt og mye mer! Håper dere liker bloggen min, og vil legge igjen en kommentar med tilbakemeldinger :-)


Legg meg til som venn
Arkiv


· August 2014 · Juli 2014Kategorier


· Blogg · Foto · Hest · Interiør · SkoleSøk i bloggen
Linker


· blogg.no · Få din egen blogg!DesignDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits