God mandag alle sammen! Jeg håper alle hadde en flott helg og er klare for nok en ny uke. Det er hvert fall jeg! Jeg har så lite å blogge om for tiden, men egentlig har jeg skikkelig mye motivasjon. Det er så dumt for jeg opplevde å få flere lesere og kommentarer før, og da var det kjempegøy å blogge! Håper dere vil fortelle hva dere vil se/høre fra meg slik at jeg kan blogge interessant, og slik at dere gir meg jevnlige tilbakemeldinger. Vel vel, over til dette innleggets hovedsak - nemlig litt høstbilder! Ha en fin kveld.Hva synes dere om bildene, og hva vil dere at jeg skal blogge om? :-)Pernille
Velkommen til min blogg! Her kommer jeg hovedsaklig til å blogge om min hverdag, opplevelser med fôrhestene mine, bilder jeg selv har tatt og mye mer! Håper dere liker bloggen min, og vil legge igjen en kommentar med tilbakemeldinger :-)


Legg meg til som venn
Arkiv


· September 2014 · August 2014 · Juli 2014Kategorier


· Blogg · Foto · Hest · Interiør · SkoleSøk i bloggen
Linker


· blogg.no · Få din egen blogg!DesignDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits