God dag! Jeg håper alle samme har fått en fin start på skoleuken/jobbeuken etc. :-) I skrivende stund skulle jeg egentlig gjort ferdig engelskleksen min, men jeg tar det når jeg har blogget og slappet av litt. Søndager er til for å nytes. Man kan virkelig sove lenge, drikke te, ligge under dynen og se på serier! Det er en herlig følelse. Dagen skal nytes til det fulle. Søsteren min og kjæresten hennes kommer og spiser middag sammen med oss i dag, så det blir koselig! Det blir tidlig kvelden i dag (...også) ettersom jeg tar bussen ganske tidlig til skolen. Jeg tenkte at jeg skulle oppdatere dere i uken som gikk, men jeg fikk aldri helt tid til det. Jeg kom hjem sliten etter skolen, og tenkte at det bare var godt å slappe av da. Jeg kommer nok til å blogge mest i helgene. 

På torsdag så jeg den andre fôrhesten min igjen! Det var så koselig. Ære være han! Dessverre har han sure høver, og litt andre problemer med høvene akkurat nå så han er ikke rideklar enda. Et godt eple og godis fikk han da. Det ble satt pris på :-) Over til overskriften! Leksen min venter på meg... Ha en riktig god dag!


 

Jeg kjørte på med litt neglelakk i stad. Det ble veldig fint. Fargen er fin, og inneholder glitter som er veldig fint i lyset. :-)


Pernille
Velkommen til min blogg! Her kommer jeg hovedsaklig til å blogge om min hverdag, opplevelser med fôrhestene mine, bilder jeg selv har tatt og mye mer! Håper dere liker bloggen min, og vil legge igjen en kommentar med tilbakemeldinger :-)


Legg meg til som venn
Arkiv


· August 2014 · Juli 2014Kategorier


· Blogg · Ferie · Foto · Hest · Interiør · SkoleSøk i bloggen
Linker


· blogg.no · Få din egen blogg!DesignDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits